search
Filters
Close

Όροι χρήσης

1. Γενικές Πληροφορίες

Το www.e-korona.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας PGMC στην Ελλάδα, η οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο το brand name "KORONA NAILS" (εφεξής KORONA) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας PGMC είναι «ΠΑΡΙΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΜΑΤΟΥΚΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΕ» (εφεξής εταιρεία) με έδρα την Ανδρούτσου 111-113, Πειραιάς, ΑΦΜ 800696399, ΔΟΥ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ, τηλ 2114000148, υπεύθυνος επικοινωνίας: Παρίσος Γεώργιος.

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς διότι η περαιτέρω πλοήγηση και χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με το σύνολο των όρων της εταιρείας. Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξή σας για το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-korona.gr πριν την πλοήγησή σας ή/και την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς θεωρειται ανεπιφύλακτη.

 

2. Γενικοί Όροι

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.e-korona.gr και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του www.e-korona.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του www.e-korona.gr. Ο χρήστης/καταναλωτής/καταναλωτής αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του μας.

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

 

3. Περιγραφή λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί μέσα στην ιστοσελίδα www.e-korona.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα της KORONA τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο www.e-korona.gr και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.

 

4. Τρόποι Πληρωμής

Α. Με αντικαταβολή.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα, τα έξοδα αποστολής συν 2,50 ευρώ κατά την παραλαβή των προϊόντων σας στον ταχυμεταφορέα (ΕΛΤΑ Courier).

Β. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας και να μας ενημερώσετε για αυτήν είτε τηλεφωνικά στο +30 2114000148 ή με email στο info@e-korona.gr

Eurobank

ΙΒΑΝ: GR9002602020000380201436685

Λογ/σμός: 00260202380201436685

Ως κάτοχος των ανωτέρω λογαριασμών θα εμφανιστεί η εταιρεία-κάτοχος του συγκεκριμένου ιστότοπου "Παρίσος Γεώργιος & Ματούκογλου Χρήστος ΕΕ". 

5. Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Αποστολές και παραδόσεις

Για την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ Courier.

Η παραγγελία σας εκτελείται και αποστέλεται εντός 48ωρών, εκτός αν στην σελίδα του παραγγελθέντος προϊόντος υπάρχει σημείωση που υποδυκνείει διαφορετικό χρόνο αποστολής.

Για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε τον σύνδεσμο "Παρακολούθηση της παραγγελίας" που εμφανίζεται στο κάτω μενού.

Πώς υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ξεχωριστά για κάθε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης, βάσει του παρακάτω πίνακα:

 • Αττική: 2,50€
 • Επαρχία: 2,50€
 • Κύπρος: Από 6,00€ με ταχυδρομείο-απλό, από 8,00€ με ταχυδρομείο-συστημμένο, από 18,00€ με courier.

  Για αγορες ανω των 50,00€ ανά διεύθυνση παράδοσης η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (δεν αφορά τις αποστολές της Κύπρου).

Σημειώσεις

 • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες.
 • Για την παράδοση της παραγγελίας θα πρέπει να ορίσετε ένα συγκεκριμένο 4ωρο διάστημα που θα βρίσκεστε στην διεύθυνση που θα έχετε υποδείξει.
 • Υπεύθυνη για την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας στο χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει είναι η αποκλειστικά και μόνο η εταιρεία ταχυμεταφορών. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας να ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

 

6. Πολιτική Επιστροφών

 • Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία.
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μόνιμων βερνικιών για λόγους υγιεινής.
 • Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή θα πρέπει είτε να αποστείλλετε e-mail στο info@e-korona.gr με το αίτημα σας στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο +30 2114000148 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00. Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: PGMC-Korona Nails Greece, Ανδρούτσου 111-113, Πειραιάς, 18532.
 • Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία των προιόντων και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
 • Τα χρήματα θα σας αποδοθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
 • Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη, εκτός εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, oπότε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής βαρύνουν το www.e-korona.gr.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που έχετε αγοράσει και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το www.e-korona.gr, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο info@e-korona.gr, είτε τηλεφωνικά στο +30 2114000148.

 

7. Ασφάλεια Συναλλαγών

Η KORONA NAILS αντιλαμβάνεται το μείζων ζήτημα της ασφάλειας των δεδομένων και συναλλαγών σας και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλισή τους.

Χρησιμοποιούμε SSL πιστοποίηση, RapidSSL (μέχρι 256bit) της GeoTrust, Inc. ώστε να κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο προσωπικός σας κωδικός, το email σας, το όνομα και η διεύθυνση σας, και να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες όπως επίσης και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Η κρυπτογράφηση εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια και σε όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς την KORONA NAILS, όπως στο καλάθι αγορών, στην προσωπική σελίδα εγγεγραμμένου χρήστη, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in) κλπ. Επίσης, κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική κάρτα, τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε καμία μη εξουσιοδοτημένη υπηρεσία πέραν της εξουσιοδοτημένης εταιρίας για διαδικτυακές χρεώσεις. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών παραμένουν κρυπτογραφημένα ώστε σε καμία περίπτωση να μην διαρρεύσουν σε τρίτα πρόσωπα

Επιπρόσθετα, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά τους.

 

Προσωπικοί Κωδικοί

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Έχετε την δυνατότητα να αλλάζετε τους κωδικούς αυτούς όποτε και όσο συχνά εσείς επιθυμείτε. Καθώς ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς, αποτελείτε και τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των προσωπικών σας κωδικών πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.Για λόγους ασφαλείας, συνιστούμε να αλλάζετε τον προσωπικό σας μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

 

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο πλαίσιο της διενέργειας των συναλλαγών σας και της επικοινωνίας μας μαζί σας, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από το www.e-korona.gr για την ολοκλήρωση και την εκτέλεση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εξυπηρέτηση τυχόν αιτημάτων σας, καθώς και την αποστολή σχετικών ενημερωτικών μηνυμάτων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή τους. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας εκ των άρθρων 11- 13 του ν. 2472/1997.

Η KORONA NAILS διατηρεί τα στοιχεία σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας ή/και για όσο χρόνο εκτελείτε συναλλαγές μαζί μας. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε από χρήστης ή/και ολοκληρωθεσετε την συναλλαγή μαζί μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται είτε ανταλλάσονται σε τρίτους. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η KORONA NAILS ακολουθεί απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις.

 

9. Cookies Policy

Τα Cookies είναι μικρά ηλεκτρονικά αρχεία, συνήθως αποτελούμενα από γράμματα και αριθμούς, τα οποία αποστέλλονται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο. Στο www.e-korona.gr χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Τα Cookies διατηρούν πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του www.e-korona.gr, χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

 

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και για όλες τις ενδεχόμενες διαφορές, αρμόδια είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

Τελευταία ενημέρωση:10/4/2017

Newsletter